Mini symposium 23 juni
Margreet Ubels – Acupunctuur Twente,
ontdek de kracht van ephemeral art

8646-Mini-symposium-Uit-je-hoofd,-in-je-hart-web

Aanmelden Mini-Symposium
Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden voor het Mini Symposium van Margreet Ubels ‘Uit je hoofd, in je hart. Ontdek de kracht van ephemeral art.’ 
dinsdag 23 juni 2015.

Aan dit mini-symposium zijn geen kosten verbonden. Er zijn max. 20 plaatsen beschikbaar.
Meld je snel aan! Aanmelden is echter niet vrijblijvend, we rekenen dan ook echt op je komst.

Programma
15:30 – 15:45 uur Inloop
15:45 – 18:00 uur Namiddagsessie
18:00 – 18:30 uur De mogelijkheid om informeel na te praten

[gravityform id=”11″ name=”Aanmelden Mini Symposium ‘Uit je hoofd, in je hart'” title=”false” description=”false”]

We kennen het allemaal
Te veel in je hoofd zitten: je piekert, je denkt er telkens aan wat je allemaal nog moet doen, je hebt onvoldoende focus, er zeurt spanning in je lichaam. Zolang je er uit kunt stappen, is er niet zoveel aan de hand. Maar vaak ben je je er niet eens bewust van. Er bekruipt je slechts een vaag gevoel van ontevredenheid of je hebt last van stress.

Remedies
Het is tijd om iets te ondernemen. Een van mijn favoriete remedies is om de natuur op te zoeken en vervolgens iets te creëren met wat de natuur mij biedt. Het dwingt mij mijn zintuigen open te zetten en brengt me terug bij mezelf, naar mijn hart, waar ik weer kan voelen wat ik echt nodig heb en waar heling plaatsvindt.

Wat gaan we doen deze middag
Een nog grotere maar ook ontzettend leuke uitdaging is om dit proces aan te gaan met een groep. Tijdens deze middag gaan we dan ook gezamenlijk aan de slag met materiaal uit de natuur. Moeilijk? Niet echt, iedereen kan het en ik help daarbij. Ik inspireer jullie graag aan de hand van een aantal van mijn eigen voorbeelden. Je krijgt voldoende middelen aangereikt om je hoofd even op vakantie te sturen.